13.5.08

Blogilista on huono

Blogilistan kehitystyö on ollut enemmän tai vähemmän pysähdyksissä jo vuosia. Kilpailevat palvelut (Google Reader, Bloglines,...) ovat sen sijaan kehittyneet koko ajan. Koska viimeisin päivitys näyttää vievän palvelun toimivuutta lähinnä taaksepäin, siirryin itse Google Readerin käyttäjäksi ja poistin blogilistan suosikkilistaltani kaikki ne blogit jotka pystyn lukemaan GR:n kautta.

Koska Blogilistan käyttäjäehdot ovat melko kohtuuttomat - eivät tosin juurikaan enemmän kohtuuttomat kuin monien muidenkin palvelujen - harkitsen tämän blogin poistamista listalta. Blogilistalta tuleva lukijamäärä on muutenkin aika pieni. Katselen tilannetta vielä jonkin aikaa, mutta mikäli Sinä satut seuraamaan tätä blogia Blogilistan kautta, niin kannattaa huomioida blogin mahdollinen poistuminen listalta.

1 Comments:

At keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008, Blogger nozick said...

Blogilistan käyttäjäehtoja on parannettu eniten ärsyttäneen kohdan osalta. Jään blogilistalle toistaiseksi. Itse käytän kyllä jatkossa Google Readeria, koska sillä pystyn lukemaan sujuvasti myös seuraamani ulkomaalaiset blogit.

 

Lähetä kommentti

<< Home